Contact

Over Stal Veersedam

Net buiten Kamperland is onze stal te vinden. Gelegen tussen de groene weilanden en prachtige Zeeuwse natuur is het een prachtige plek voor de paarden en hun ruiters. Mede door de huisregels heerst er een prettige sfeer.

O.a. respect voor elkaar, veiligheid is belangrijk en een goede voorbeeldfunctie voor kinderen, worden als belangrijke huisregels nageleefd. De relatie tussen mens en paard moet goed zijn, zodat te zien is dat beide partijen genieten.

Rivka en Johan

Rivka Koudenburg en Johan Verbeke zijn de eigenaars van Stal Veersedam. Samen vormen ze een leuk stel en zijn ze verantwoordelijk voor drie kinderen.

Nadat Rivka de paardenhouderij-opleiding (niveau 4) had afgerond en diverse stages bij professionele stalhouders had gevolgd, kwam haar droom met de koop van Stal Veersedam in vervulling.

Johan was het buitenleven gewend op een boerderij in België en verzorgt voornamelijk de mechanische taken en de administratie. Rivka is het eerste aanspreekpunt en verzorgt de rijlessen als gediplomeerd ORUN rij-instructrice.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Stal Veersedam te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon

E-mail

Adres

Contactformulier

    Scroll to Top