Rijlessen/wedstrijden

Rijlessen

Stal Veersedam heeft bewust een kleinschalige manege om de kwaliteit hoog in het vaandel te kunnen houden. De rijlessen vinden bij goed weer zoveel mogelijk in de buitenrijbaan plaats. Maar ook de overdekte rijhal met Agterbergbodem biedt veel mogelijkheden. Er zijn eventueel leasepony’s ter beschikking. We vinden het belangrijk dat mens en paard op elkaar afgestemd zijn, zodat er samengewerkt kan worden vanuit een relatie. Lessen en informatie over lessen/buitenritten kunnen aangevraagd worden bij Larissa.  Je kan Larissa bereiken via het mobiele nummer 06-30443245 (bellen, SMS of Whatsapp) of via het mailadres planning@stalveersedam.nl

Groepslessen

Groepslessen zijn in overzichtelijke groepjes, met maximaal 8 ruiters.

Dit bied de mogelijkheid om met leeftijdsgenootjes samen te leren paardrijden op een leuke en veilige manier. Er worden groepslessen aangeboden van maandag tot en met vrijdag, voor alle leeftijden. Samen zoeken we een groep die bij de ruiter past.

Zonder ervaring beginnen wij altijd met privé les. Wanneer de basis onder de knie is, is het mogelijk om te starten in de groepsles. De groepslessen zijn variërend en uitdagend, passend bij de leeftijdscategorie.

Privélessen

Privélessen geven de ultieme kans om specifiek te kijken naar de leervraag van de ruiter. Rivka: “In overleg met ouders kan er intensieve lesstof aangeboden worden over een bepaald thema of kan er toegewerkt worden naar een bepaald doel.

Iemand kan bijvoorbeeld toe willen werken naar een dressuurwedstrijd. Of we werken in een privéles aan het verminderen van galoppeerangst om daarna weer met plezier mee te kunnen doen aan groepslessen.” Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Rivka Koudenburg

Rivka is een gediplomeerd ORUN rij-instructrice met geduld voor het individu. Ze is gepassioneerd, nuchter, communicatief vaardig, realistisch en behoudt haar eigen grenzen. Rivka volgt op dit moment de hippische beroepsopleiding van het NCSAH. Dit is het instituut waar de nieuwe generatie dressuurinstructeurs opgeleid worden. Waar rijkunst, sport en paardenwelzijn samengaan.

Rivka: ”Ik wil geduldig de tijd nemen om goed te kunnen kijken naar wat de ruiter kan en daarbij de best passende training zoeken. Ik streef naar nét dat extra stukje verdieping in de lessen zodat we een blije ruiter hebben, een blije pony en we samen tot een goede training komen waarin kwaliteiten worden verbeterd. Ik heb liever dat het goed gebeurt, dan dat er sprake is van een snelle oplossing die eigenlijk onzorgvuldig is.”

Indien nodig laat Rivka de rijlessen door een collega-instructrice verzorgen.

Losse les

Bent u hier op vakantie en wenst u bij ons te lessen?  Dan kan dit zeker.  U krijgt les van één van onze gediplomeerde instructrices.

Deelnemers dienen een half uur voor aanvang van de privéles aanwezig te zijn met een goed aangesloten broek en schoenen met hak.  Chaps en caps kunnen eventueel bij ons geleend worden.

Het boeken en betalen van een privéles kan u hieronder doen.  Klik op de datum en tijdstip dat u wenst te lessen.  Na het invullen van uw gegevens en akkoord gaan met onze algemene voorwaarden kan u online betalen via iDEAL, Bancontact of Giropay.  De prijs voor 30 minuten privéles bedraagt €35,-

Boek een les

Scroll to Top