Image Alt

Rijlessen

Rijlessen

Stal Veersedam heeft bewust een kleinschalige manege om de kwaliteit hoog in het vaandel te kunnen houden. De rijlessen vinden bij goed weer zoveel mogelijk in de buitenrijbaan plaats. Maar ook de overdekte rijhal met Agterbergbodem biedt veel mogelijkheden. Er zijn eventueel leasepony’s ter beschikking. We vinden het belangrijk dat mens en paard op elkaar afgestemd zijn, zodat er samengewerkt kan worden vanuit een relatie.

Lessen en informatie over lessen/buitenritten kunnen aangevraagd worden bij Mariska.  Je kan Mariska bereiken via het mobiele nummer 06-83050102 (bellen, SMS of Whatsapp) of via het mailadres planning@stalveersedam.nl

Groepslessen

Deelname aan groepslessen is mogelijk bij voldoende ervaring. Om de kennis en ervaring bij de ruiter te kunnen bepalen, starten beginners of nieuwelingen met een zorgvuldige kennismaking tijdens een privéles. De groepen bestaan uit maximaal vijf ruiters per les in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Op diverse dagen worden groepslessen aangeboden van 60 minuten.

De zorg voor de paarden vóór en na de lessen is belangrijk. Indien mogelijk worden de ruiters onder begeleiding gevraagd om mee te helpen met borstelen, op- en afzadelen. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Privélessen

Privélessen geven de ultieme kans om specifiek te kijken naar de leervraag van de ruiter. Rivka: “In overleg met ouders kan er intensieve lesstof aangeboden worden over een bepaald thema of kan er toegewerkt worden naar een bepaald doel.

Iemand kan bijvoorbeeld toe willen werken naar een dressuurwedstrijd. Of we werken in een privéles aan het verminderen van galoppeerangst om daarna weer met plezier mee te kunnen doen aan groepslessen.” Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Rivka Koudenburg

Rivka is een gediplomeerd ORUN rij-instructrice met geduld voor het individu. Ze is gepassioneerd, nuchter, communicatief vaardig, realistisch en behoudt haar eigen grenzen.

Rivka: ”Ik wil geduldig de tijd nemen om goed te kunnen kijken naar wat de ruiter kan en daarbij de best passende training zoeken. Ik streef naar nét dat extra stukje verdieping in de lessen zodat we een blije ruiter hebben, een blije pony en we samen tot een goede training komen waarin kwaliteiten worden verbeterd. Ik heb liever dat het goed gebeurt, dan dat er sprake is van een snelle oplossing die eigenlijk onzorgvuldig is.”

Indien nodig laat Rivka de rijlessen door een collega-instructrice verzorgen.