strandritten

Strandritten naar het banjaardstrand

Stal Veersedam organiseert strandritten naar het Banjaardstrand.  De strandritten worden begeleid door één van onze gediplomeerde instructrices.

Het Banjaardstrand is het breedste en één van de mooiste stranden van Zeeland.  Vanaf stal is het strand uiterst veilig aan te rijden.  Er dienen geen gevaarlijke wegen gekruist te worden.

Deelnemers dienen gevorderd te zijn en galop te beheersen.  Dit voor uw eigen veiligheid en om de overige deelnemers een kwalitatiefvolle strandrit aan te bieden.  Voor aanvang van de buitenrit wordt op stal uw rijkwaliteiten beoordeeld.  Als de instructrice van oordeel is dat uw rijkwaliteiten niet voldoende zijn kan u niet deelnemen aan de strandrit.  Het inschrijfgeld wordt niet terugbetaald in dit geval.  In de plaats hiervan heeft u recht op een privéles van 30 minuten.  Dit onder voorbehoud van beschikbaarheid van lessen bij Stal Veersedam.  Het maximale gewicht van deelnemers is 90kg.

Deelnemers dienen 1 uur voor aanvang van de strandrit aanwezig te zijn met geschikte rijkleding.  Chaps en caps kunnnen eventueel bij ons geleend worden.

Het boeken en betalen van een strandrit kan u hieronder doen.  Klik op de datum en tijdstip dat u wenst deel te nemen.  Na het invullen van uw gegevens en akkoord gaan met onze algemene voorwaarden kan u online betalen via iDEAL, Bancontact of Giropay.  De prijs van de 1 uur durende strandrit bedraagt €55,-.

Te boeken strandritten/losse les

Scroll to Top